Draco Malfoy se oprostio od zvijezde Harryja Pottera: Držala si me za ruku...

Foto: Press

GLUMAC Tom Felton oprostio se od kolegice Helen McCrory, zvijezde serije Peaky Blinders i Harryja Pottera. Tom je u franšizi o Harryju Potteru glumio Draca Malfoya, njezinog sina. 

"Tako je tužno oprostiti se iznenada. Nikad nisam iskoristio priliku da joj to kažem, ali toliko mi je pomogla da postanem osoba koja sam danas, na ekranu i izvan njega. Uvijek je bila vjerna sebi, britkog jezika i pameti, dobrog i toplog srca. Uvijek je imala vremena za sve", napisao je Tom Felton na Instagramu. 

"Hvala ti što si mi osvijetlila put i držala me za ruku kad sam to trebao", dodao je Felton. 

Helen McCrory, zvijezda serije Peaky Blinders i Harryja Pottera, preminula je prošlog tjedna u 53. godini od raka. Vijest o njezinoj smrti potvrdio je njezin suprug Damian Lewis, a od Helen se oprostio i glumac Jason Isaacs, koji je u Harryju Potteru glumio njezinog supruga Luciusa Malfoya. 

"Prije nekoliko desetljeća Helen i ja smo zajedno prošli audiciju za film. Došao sam kući i rekao Emmi da mislim da sam upravo upoznao najveću glumicu koju sam ikada vidio. Nakon godina gledanja kako očarava publiku, više to ne mislim... Znam to", napisao je Isaacs. 

Jason Isaacs dodaje da je Helen bila smiješna, nestašna i empatičnog srca veličine planeta.

"Filmski brak s Helen McCrory će mi zauvijek biti jedna od velikih časti koje sam doživio. Njezino najveće postignuće bila je ljubav prema obitelji, koja joj je bila temelj. Gubitkom Helen puno su izgubili, a ja šaljem svu svoju ljubav Damianu i djeci", napisao je glumac. 

Pročitajte više