Zvijezda iz serijala Brzi i žestoki uhićena zbog neplaćanja alimentacije bivšoj ženi

Foto: EPA

Glumac i pjevač Tyrese Gibson je uhićen u ponedjeljak ujutro na sudu jer nije plaćao alimentaciju bivšoj supruzi Samanthi Lee. Prema TMZ-u, glumac koji s Lee ima petogodišnju kćer Sorayu pojavio se pred sucem Kevinom Farmerom na sudu u Georgiji, zbog trajne borbe oko plaćanja alimentacije.

Kriv zbog nepoštivanja suda

Navodno je sudac bio frustriran jer je Gibson odbijao plaćati 10.000 dolara mjesečno, koliko mu je određeno prošlog travnja. Zbog neplaćanja, sudac je Gibsona proglasio krivim za nepoštivanje suda.

Sudac je rekao da Gibson može izbjeći zatvor ako plati 73.000 dolara, uključujući 7.500 dolara za odvjetničke troškove bivše supruge.

Tijekom vikenda, Gibson je upozorio obožavatelje da bi mogao biti uhićen tijekom rasprave o alimentaciji te optužio suca Farmera i pravni tim svoje bivše supruge za suradnju protiv njega. "Odvjetnik Samanthe, Adam Gleklen i William Alexander najbolji su prijatelji sa sucem Kevinom M. Farmerom", napisao je Gibson u izbrisanoj Instagram objavi.

"Mrze me"

"Prilično je jasno da me mrze, ali moram ih podsjetiti na sve u vezi svojeg života i uspjeha. Radio sam naporno od svoje 14. godine da bih stigao ovdje", napisao je.

Gibson i Lee vjenčali su se 2017. godine, a kćer Sorayu dočekali su u listopadu 2018. Dvije godine kasnije par je objavio da se razvode. Gibson također ima 17-godišnju kći Shaylu s bivšom suprugom Normom Mitchell, s kojom je bio u braku od 2007. do 2009. godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.