Zvijezda Ludih 70-ih premještena u strogi zatvor, uvjetni otpust može tražiti 2042.

Foto: Profimedia

DANNY MASTERSON premješten je u zatvor s najstrožim osiguranjem.

Zvijezda serije Lude sedamdesete prošle godine osuđen je zbog silovanja na 30 godina do doživotnog zatvora i sada je prebačen u zatvor u kojem je bio i Charles Manson.

Zajedno sa serijskim silovateljima, ubojicama i čovjekom koji je ubio sina Billa Cosbyja, glumac je sada u državnom zatvoru Corcoran. Prebačaj se dogodio 29. siječnja, piše Deadline. Mastersona drže u zatvorskoj jedinici s najvišom sigurnosnom razinom.

Tek 2042. može tražiti uvjetni otpust

Što se tiče izlaska, prema evidenciji državnih kaznionica, Masterson može tražiti uvjetni otpust 2042. Taj je datum otprilike u skladu s 20 godina koje je sutkinja Charlaine Olmedo pri izricanju presude u rujnu dala glumcu prije nego što je mogao tražiti izlazak iz zatvora. Uvjet je da ni upada u probleme iza rešetaka. 

"Datumi prihvatljivi za uvjetni otpust također se mogu promijeniti na temelju niza drugih razloga, uključujući sudske naloge, promjene zakona i rutinske revizije", navodi se u dosjeu.

Jedan od najvećih poslodavaca u regiji, državni zatvor Corcoran trenutačno ima prekoračen kapacitet s otprilike 3700 zatvorenika – od kojih su 42 osuđena na smrt. Postoji i Zaštitna stambena jedinica s 47 zatvorenika za one kojima je potrebna "izvanredna zaštita od drugih zatvorenika".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.