Zvijezda serije Poirot u braku je 48 godina, otkrio koja je njihova tajna

Foto: Profimedia

Britanski glumac David Suchet, najpoznatiji o ulozi legendarnog Herculea Poirota, suprugu je upoznao 1972. godine i od tada su nerazdvojni. Sheilu Ferris ugledao je dok je ona silazila niz stepenice u kazalištu u Coventryju. Bila je to ljubav na prvi pogled.

"Ni na kraj pameti mi nije bilo da bih mogao naći djevojku, a kamoli oženiti se", priznao je David za The Telegraph. Vjenčali su se 1976. godine i imaju troje djece. 

Pomagala mu učiti scenarij za Poirota

Dok je glumio Poirota, Sheila se ustajala u 4:30 ujutro kako bi mu pomogla naučiti rečenice. Dok je snimao tešku scenu u Ubojstvu u Orient Expressu, ona je sjedila u susjednom vagonu i bila mu moralna podrška. I nakon 48 godina braka britanski glumac ne prestaje javno hvaliti svoju suprugu.

"U braku sam sa suprugom Sheilom više od 40 godina i vjerujem da je tajna u tome da prihvaćamo padove s usponima, prihvaćamo da su najteže planine na koje se morate popeti one koje grade vaš odnos, a ne večere uz šampanjac", rekao je. 

Tijekom karantene svaku večer joj čitao Shakespearea

"Ja sam sigurno najteža osoba s kojom ona mora živjeti. Ali još uvijek smo zajedno i vrlo smo svjesni da vrijeme ističe pa se trudimo učiniti što je više moguće zajedno", našalio se jednom prilikom. 

S obzirom na to da je njihova 50. godišnjica braka na pomolu, David i Sheila zvuče zaljubljenije nego ikada. Tijekom karantene 2020. večeri su provodili slušajući klasičnu glazbu, a imali su i slatki noćni ritual.

"Jedna stvar koju činim je da čitam naglas. Dakle, čitam Sheili Shakespearea svaki dan", podijelio je to tada. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.