Glumac koji glumi Willa u Stranger Thingsu: Očito je da je on homoseksualac

Screenshot: YouTube

NOAH SCHNAPP potvrdio je da su nagađanja točna te da je lik kojeg je utjelovio u popularnoj seriji Stranger Things homoseksualac.

UPOZORENJE! Tekst može sadržavati spoilere!

Radi se o Willu Byersu koji je jedan od glavnih likova popularne serije Stranger Things. Ova serija premijerno je prikazana na Netflixu još 2016. godine te je u njezinoj prvoj sezoni Will bio lik oko kojeg se vrtjela većina radnje.

Tako smo mogli vidjeti kako Willa otima Demogorgon, kako se nosi sa psihičkom vezom s Mind Flayerom, ali i kako se prilagođava tinejdžerskom životu i promjenjivoj dinamici koja se odvija među njegovom grupom prijatelja. U četvrtoj sezoni pojavljuje se novi aspekt lika te se čini kako je tinejdžer iz Hawkinsa zaljubljen u svog prijatelja Mikea Wheelera, kojeg glumi Finn Wolfhard. 

"Mislim da je prilično očito", izjavio je

17-godišnji Noah Schnapp izjavio je u intervjuu za Variety kako je u početku izbjegavao pitanje vezano uz Willowu homoseksualnost jer nije želio pokvariti četvrtu sezonu. "No, ta crta lika bila je prisutna od prvih epizoda Netflixove serije", izjavio je.

"Mislim da je prilično očito u posljednjoj sezoni da Will ima osjećaje prema Mikeu. Autori serije su to polako nagovještavali kroz sezone, a već u prvoj sezoni su počeli razvijati tu priču", objasnio je Noah i dodao: "U četvrtoj sezoni samo sam ja glumio lika koji je zaljubljen u svog najboljeg prijatelja te koji se muči s mišlju hoće li biti prihvaćen. Will se uvijek osjećao kao da ne pripada."

Puno mu znače reakcije fanova 

Noah je znao za Willovo putovanje otkako je počeo glumiti tog lika te kaže kako su mu ljudi prilazili i govorili koliko im to puno znači. U intervjuu je naveo nedavnu situaciju kada mu je u Parizu prišao 40-godišnji muškarac i rekao: "Zbog lika Willa se osjećam tako dobro te sam se povezao s njim. Upravo sam takav bio kad sam bio dijete." Kaže Noah kako ga je to razveselilo. 

Nada se sceni u kojoj Will obznanjuje da je homoseksualac

Pomak u Willovoj priči s nadnaravnih tema na osobnije trenutke dao je glumcu više posla te je izjavio kako je ova sezona upravo zbog toga bila novo iskustvo za njega. "Morao sam istražiti kako se Will snalazi s problemima osobnog identiteta te kako se bori s odrastanjem i asimilacijom u srednjoj školi. To je bilo novo iskustvo za mene", rekao je Noah. 

Najavio je kako će se u idućoj sezoni autori serije usredotočiti više na Willa i njegovu priču te kako se nada pravoj sceni u kojoj obznanjuje da je homoseksualac. Dodao je i da želi vidjeti kako će se pozabaviti s vezom s Mind Flayerom te da se uvijek pitao zašto je Will bio prva žrtva. ''Samo želim vidjeti kako se sve to uklapa. Uzbuđen sam vidjeti što će se dogoditi", izjavio je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.