Video - Zvijezde Hit Recordsa: Jelena Rozga zapjevala umjesto Šušnjare i Magazina



U SRIJEDU navečer u zagrebačkom Domu sportova održan je koncert zvijezda Hit Recordsa. Tamo su nastupali Halid Bešlić, Jelena Rozga, Vlatka Pokos, Zlatko Pejaković, Neda Ukraden, ET, Maja Šuput, Ivan Zak, Jole, Leo, Ruswaj, Kaliopi, Sandi Cenov te brojni drugi.

Iako je Andrea Šušnjara trebala zapjevati s Magazinom u backstageu sve je iznenadila Jelena Rozga koja je došla umjesto nje, a poput brojnih izvođačica te večeri u mini haljini je zapjevala na pozornici. Dok je Jelena bila u crnoj kombinaciji, Maja Šuput došla je u zlatnoj haljini. Vlatka Pokos pak se trudila biti elegantna, a Zlatko Pejaković došao je u jednom od svojih prepoznatljivih odjela. 

Slavni Halid Bešlić, kojeg su svi nestrpljivo očekivali, kasno je neko vrijeme na koncert jer je bio zajedno s Dinom Merlinom i njegovim fanovima na Indexovoj fan večeri - na ćevapima.

Dom sportova bio je pun obožavatelja izvođača Hit Recordsa pa su se pjevanje i pljesak stalno čuli u dvorani, a i sami izvođači su bili dobro raspoloženi tako da pozitivne "vibre" nije manjkalo. Kako je sve izgledalo, možete pogledati u našoj galeriji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.