15 najslavnijih beba iz 2015. – neke su već planetarno popularne, a neke dobro skrivene od javnosti

Foto: Instagram/Twitter/GettyImages

DALEKO najpoznatija beba rođena 2015. godine definitivno je mala princeza Charlotte Elizabeth Diana od Cambridgea, rođena 2. svibnja. Njeno rođenje iščekivao je cijeli svijet no malena princeza nije jedina beba kojoj smo se veselili ove godine.



Mnoge slavne majke i očevi ove su godine po stali roditelji, po prvi put ili im je nova beba tek proširila obiteljsku sliku.

Nakon malene princeze, druga najpoznatija bebica rođena je tek nedavno. Pogađate naravno - riječ je o malom Saint Westu kojeg je 5. prosinca rodila planetarno poznata Kim Kardashian.

11. travnja svoju prvu bebu, sina Silasa Randalla Tiberlakea dobili su Justin Tiberlake i majka Jessica Beil.



Super model Karolina Kurkova rodila je pak 12. studenog svoje drugo dijete - sina, na radost supruga Archia Drurya i starijeg brata Tobina.

Veliki tenisač Andy Roddick također je ove godine postao otac po prvi put, i to 30. rujna kada mu je supruga na svijet donijela malenog Hanka.

Krajem prosinca, točnije 16.12.bebaća je dobio i Dwayne The Rock Johnson s djevojkom Lauren Hashian.

Ice T i njegova supruga Coco Austin dobili su svoje prvo dijete, kćerkicu Chanel Nicol, 28. studenog.

Sina je dobila i Lucy Liu, u kolovozu ove godine i to putem surogat majke. Sina je nazvala Rockwell Lloyd.



Jenna Bush Hager
i njen muž Henry Hager dobili su pak malenu djevojčicu Poppy, također u kolovozu.

U svibnju ove godine rodila je i Keira Knightley te su ona i njen suprug James Righton dobili svoju prvu kćerkicu Edie.



Početkom godine, u veljači Carrie Underwood i Mike Fisher dobili su sina Isaiaha Michaela.

Kevin James i njegova suipruga Steffiana de la Cruz dobili su u siječnju kćerkicu Sistine Sabella, što je njihovo peto dijete s obzirom da imaju i sina Kannona Valentinea od tri godine  te još dvije kćeri – Shea Joelle -7, te Sienna-Marie 9.



U veljači, točnije 11.2. ponovno je rodila i Liv Tyler, zajedničkog sina kojeg ima s dečkom Daveom Gardnerom, te se malac pridružio obitelji u kojoj već brinu o Livinom prvom sinu – desetgodišnjem Milo Williamu Langdonu te Daveovom sinu Greyu koji ima sedam godina, a rođen je u njegovom prvom braku.



Prije njih rodila je i Shakira koja je svog drugog sina Sashu Pique Mebaraka rodila 29. siječnja, na veliko veselje tate Gerarda Piquea i malog brata Milana.



A i siječnju je po drugi put postala majka i Cobie Smulders, najpoznatija po ulozi Robin Scherbatsky u CBS-ovoj seriji Kako sam upoznao vašu majku, a koja iz braka s Taranom Killamom već ima kćer rođenu u proljeće 2009. godine.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.