4 mil. pregleda: Mama na primjeru svoje djece pokazala zašto je važno da nose kacige

Screenshot: TikTok

DJECA bi za zaštitu trebala nositi kacige dok se voze na biciklima, rolama ili romobilima, no to često nije slučaj. Jedna mama je na TikToku podijelila videozapis koji najbolje pokazuje zašto bi djeca trebala nositi kacige u ovakvim situacijama. Kimberly Hendershot je na svom profilu podijelila videozapis svoje dvoje djece koja se prema njoj voze na romobilima.

Ova je mama snimila trenutak u kojem je njezina kći pala s romobila i glavom udarila u tlo. Međutim, na glavi je nosila kacigu koja joj je zaštitila glavu od udarca. Kimberly je u opisu videozapisa napisala: "Ove kacige spasile su živote naše djece više puta nego što mogu izbrojati", a na videozapis dodala: "Ovo je vaš podsjetnik da uložite u kvalitetnu kacigu".

Od objave na TikToku, videozapis je pogledan više od četiri milijuna puta. U komentarima su se javili mnogi roditelji koji su napisali da će početi više voditi računa o sigurnosti djece.

@kimberlyhendershot These helmets have saved our kids’ lives more times than I can count 😅 #motherhood #toddlersoftiktok #toddlermom #sahm #sahmlife #momof3 #momoftoddlers ♬ walking on a dream by empire of the sun - sophie
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.