9.5 milijuna pregleda: Mama šokirala videom u kojem joj mlijeko izlazi iz pazuha

TIJEKOM trudnoće i postpartuma žensko tijelo prolazi kroz brojne neočekivane promjene, ali i pojave koje mogu poprilično iznenaditi novopečene mame. Isto se dogodilo i ovoj mami dvoje djece koja objavljuje na TikToku pod imenom @heavyondahustla_, a nedavno je rodila svoju drugu bebu.

U videu koji je u kratkom vremenu postao viralan, a trenutno ima 9.5 milijuna pregleda, podijelila je čudnu postporođajnu nuspojavu dojenja.

@heavyondahustla_ Breastfeeding Mom Problems ….. Armpit Milk 🥛 💪🏽 #breastfed #milkduct #newmom #momlife #mommyissues #breastfeedingjourney #postpartum #kanyewest #kimk ♬ BILLIE EILISH. - Armani White

Kako pokazuje na snimci, mlijeko joj doslovno izlazi iz pazuha. Pritom je ispričala kako je nedavno primijetila čudnu oteklinu ispod pazuha te ju je počela masirati jer je mislila da je mastitis. Kada ju je slučajno stisnula, iz nje je počelo izlaziti mlijeko.

Iako je ova nuspojava šokirala brojne korisnike na društvenim mrežama, pa čak i roditelje, zapravo se događa češće nego što možda mislite.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.