Alicia Keys dopustila sinu da nalakira nokte pa ga naučila važnu lekciju

POZNATA pjevačica ohrabruje ljude da ne odustaju od onoga što žele, čak i ako se to nekom neće svidjeti. To pravilo primjenjuje i na vlastitog sina.

Naime, Alicia Keys je četverogodišnjeg dječaka povela sa sobom u salon ljepote. I on je poželio nalakirati nokte, i to u dugine boje. Nakon što mu je djelatnica salona svaki nokat obojila drugom bojom, Genesis se okrenuo prema mami i rekao da se predomislio. Kad ga je Alicia upitala zbog čega, odgovorio je: "Ljudima se neće svidjeti."

Aliciu odgovor nije zadovoljio i nije mogla vjerovati da četverogodišnje dijete može to izgovoriti.

"Drži se toga. Ti si to odabrao. Tebi se sviđa. Ti ćeš to nositi", pojasnila je na Instagramu kako je sina natjerala da nauči važnu lekciju.

"U svakome od nas postoji muška i ženska strana. Brine me što ne možemo istražiti te dvije različite strane unutar sebe", dodala je. 

Mnoge druge zvijezde smatraju da lakovi za nokte nisu isključivo namijenjeni ženama pa ih često boje u koju god boju požele. To su, primjerice, Harry Stiles, Bad Bunny, A$AP Rocky i Shawn Mendes, a sada se tom društvu pridružio i četverogodišnji Genesis.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.