Ashley Graham pokazala tijelo pet mjeseci nakon porođaja pa poslala snažnu poruku

AKO postoji poznata mama koja je uvijek iskrena, onda je to Ashley Graham. Plus-size manekenka u videu na Instagramu pokazala je kako izgleda njeno tijelo pet mjeseci nakon što je rodila blizance.

"Objavljujem ovaj video za sve mame koje se nisu i možda se nikada neće vratiti na staro, kao i za sve one kojima treba podsjetnik da je tijelo lijepo u svom pravom obliku", napisala je u opisu.

Prošle godine otkrila je da je kultura povratka na staro nakon porođaja utjecala na njezin odnos prema tijelu dok je bila trudna s prvim sinom Isaacom i njezino iskustvo nakon poroda. 

"Svi su mi govorili da ću izgubiti sve kilograme nakupljene u trudnoći ako budem dojila. To se nije dogodilo. Teško je prihvatiti gubitak kontrole nad svojim tijelom kada ste trudni", pojasnila je tada. 

Ranije ove godine rodila je blizance Malachija i Romana, što znači da ima troje djece mlađe od dvije godine. 

"Ovo je moje snažno tijelo pet mjeseci nakon porođaja, koje je bilo trudno dvije godine. Takvo je kakvo jest. Nadam se da ću normalizirati sva tijela u svakoj fazi života", zaključila je u svom posljednjem videu.

U intervjuu za Glamour nedavno je priznala da je umalo umrla dok je rađala blizance. Puno je krvarila, a nakon što su dječaci došli na svijet, stvari su krenule nizbrdo.

"Pogledala sam svoju primalju i rekla: 'Ne osjećam se dobro. Mislim da moram leći.' I pala sam u nesvijest. Sve čega se sjećam je da sam osjetila lagan dodir na obrazu, za koji sam kasnije saznala da je bio snažna pljuska, netko me je držao za ruku, čula sam supruga kako se moli. I sjećam se da sam vidjela tamu i nešto što je izgledalo kao zvijezde. Nisu mi htjeli reći da sam izgubila litre krvi. Nisu mi htjeli reći da me je jedna od primalja morala preokrenuti i pritisnuti prstom točno iznad moje stidne kosti u pokušaju da zaustavi krvarenje", prisjetila se. 

Graham je ležala u krevetu četiri dana, tjedan dana nije mogla hodati i gotovo dva mjeseca nije napuštala svoj dom.