Baka greškom pozvala neznanca na blagdansku večeru, Netflix sad snima film o njima

PRIJE slučajne SMS poruke koju je primio od nje, Jamal Hinton nikad nije upoznao Wandu Dench. Maturant srednje škole nije mislio da će se jednog dana družiti s jednom bakom iz Arizone. 

Davno je to bilo, prije sasvim sudbonosne uspostave njihovog prijateljstva, a danas im ne pada na pamet propustiti provesti američki Dan zahvalnosti zajedno. I danas Netflix njihovu priču pretvara u film po imenu The Thanksgiving Text.

Kako je sve počelo

Prije pet godina Wanda je pokušala stupiti u kontakt sa svojim unukom da provjeri hoće li doći na obiteljsku večeru: "Večera povodom Dana zahvalnosti kod mene 24. studenog u 3 sata popodne. Javi dolaziš li. Nadam se da ću vas sve vidjeti", napisala je u poruci, nesvjesna da je njen unuk promijenio broj. 

Poruku je primio Jamal, koji je odgovorio upitavši tko je to. Kad je ona odgovorila da je njegova baka i poslala mu svoju sliku, on je u tom trenutku bio na satu matematike i šaljivo je uzvratio: "Ti nisi moja baka, ali hoću li svejedno dobiti svoj tanjur?"

Bio je iznenađen kad je ona odgovorila: "Naravno da hoćeš. To bake i rade. One hrane svakoga."

Vrhunac se dogodio kad se Jamal zaista i pojavio

Rodila se predivna tradicija Jamalovim dolaskom na večeru, a cijela priča postala je viralna nakon što je Jamal podijelio njihovu prepisku na Twitteru.

Otad Wanda i Jamal provode svaki Dan zahvalnosti zajedno, kao i njihove obitelji, posluživši tako kao inspiracija Netflixovom filmu. 

"Uzbuđeni smo oko toga da podijelimo svoju priču s ostatkom svijeta. Nadamo se da će inspirirati to više ljudi da pruže ruku i uspostave povezanosti koje možda ne bi inače stvorili", rekli su Wanda i Jamal u zajedničkoj izjavi za Variety.

"Tako smo blagoslovljeni što smo pronašli pravo prijateljstvo koje nam je poslao Bog, a putem pogrešno poslane SMS poruke."

Još nije određen datum izlaska filma, a scenarij će napisati Abdul Williams, koji je napisao i Priču o Bobbyju Brownu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.