Beckhamovi su podijelili tajne 20-godišnjeg braka koje bi svima mogle koristiti

VICTORIA i David Beckham ove godine slave 21. godišnjicu braka, čime čine jedan od najdugovječnijih slavnih parova. Njihov inspirativan i čvrst brak posljedica je ljubavi, truda, odgovornosti i empatije.

Nedavno su obnovili zavjete

2017. Victoria i David obnovili su svoje zavjete u svom domu pred šest gostiju. Za razliku od veličanstvene ceremonije 1999. u irskom dvorcu, ovoga puta odabrali su nešto jednostavnije.

Zajedno se zabavljaju

Jedna od tajni dugog, uspješnog braka, kako je otkrila Victoria, je zabava. Dizajnerica kaže da uvijek pronalaze vremena jedno za drugo, iako su oboje prilično zauzeti putovanjima i provode dosta vremena odvojeni. Ponekad organiziraju romantični spoj, ponekad šeću, voze bicikle ili polaze satove plesa.

Ulažu puno truda u brak

U nedavnim intervjuima, David je bračni život opisao kao težak posao, posebno kada brak traje više od dva desetljeća. Iako oboje naporno rade, podržavaju i paze jedno na drugo te su sretni što rastu zajedno.

Priznaju kada pogriješe

Prije nekoliko godina David je priznao da su i greške dio veze i braka, ali smatra da čovjek treba biti odgovoran i priznati ih.

Oboje stavljaju obitelj na prvo mjesto

Par ima četvero djece: Brooklyna (21), Romea (17), Cruza (15) i Harper (8). Djeca su im prioritet.

Prema Victoriji, par je ravnopravan po pitanju obiteljskih obaveza. Kad je ona odsutna, David kuha, razvozi djecu u školu i na aktivnosti te im pomaže u pripremama za školu.