"Bilo je svega": Muškarac opisao kako mu je bilo gledati suprugu dok je rađala

Screenshot: TikTok

OTAC dvoje djece Dan opisao je vrtlog emocija koje je iskusio dok je gledao svoju ženu kako rađa. Sam Matthew na TikToku je objavila video u kojem joj njezin suprug odgovara na pitanje kako je bilo gledati ju dok je rađala.

Danove oči se rašire dok se prisjeća onoga što je vidio.

"Bilo je svega. Ima puno traumatičnih stvari", kaže pa držeći košarkašku loptu objašnjava: "Ovakvu stvar si izbacila iz sebe. Nitko te ne priprema za to. U školi učiš o trigonometriji. Zašto nam nitko ne kaže da prvo izlazi jedan dio glave, a onda drugi?"

Ponekad se može dogoditi da je glava novorođenčeta nepravilnog oblika kao rezultat prolaska kroz porođajni kanal i činjenice da se bebe rađaju s mekim područjima na glavi, poznatim kao fontanele, gdje kosti lubanje još nisu srasle.

@wearedanandsam Tell me how you REALLY feel? 🤣🤣💩🎳 #laboranddelivery #birthstory #wearedanandsam #couplehumor ♬ original sound - Dan and Sam

Video je skupio 4.5 milijuna pregleda, a pokazao se popularnim među muškarcima i ženama. Mnogi su prenijeli svoja iskustva vezana za porođaj.

"Suprug mi je rekao da mu je bilo kao da gleda prometnu nesreću. Želiš odvratiti pogled, a ne možeš", "Mog supruga nije šokirao sam porođaj djeteta, nego posteljice. Njegova reakcija je nasmijala cijelu rađaonicu", "Dan nam je to opisao na humorističan način. Mislim da je rekao ono što mnogi muškarci misle, ali se ne usude izgovoriti", neki su od komentara.

Anksioznost je česta među muškarcima tijekom i nakon trudnoće. Dokaz tome je studija objavljena u National Library of Medicineu, koja je pokazala da jedan od 10 muškaraca doživljava prenatalnu i postporođajnu anksioznost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.