Bivša zvijezda grupe NSYNC i njegov partner otkrili da im je surogat majka pobacila

BIVŠI pjevač popularne grupe NSYNC Lance Bass i njegov muž Michael Turchin već neko vrijeme pokušavaju zasnovati obitelj. Par koji se oženio 2014. godine već je nekoliko puta pokušao preko umjetne oplodnje i surogat majke doći do djeteta, no niti jedan pokušaj do sada nije im uspio. Zadnji, deveti pokušaj, rezultirao je uspješnom oplodnjom jajašca u kolovozu prošle godine i par se već polagano počeo pripremati za roditeljstvo i dolazak sina kada je surogat majka neočekivano pobacila u 8. tjednu trudnoće.

“Nažalost, izgubili smo ga nakon osam tjedana što se događa skoro svim parovima koji prolaze kroz proces umjetne oplodnje”, rekao je Bass za časopis Entertainment Tonight i dodao: “Nisam znao da se to toliko često događa, no nakon što se dogodilo nama, upoznali smo puno predivnih parova s istom pričom.”

“Pokušate se ne uzbuditi previše kada vam kažu da je oplodnja uspjela jer ste svjesni koliko stvari može poći po zlu, pogotovo u tih prvih nekoliko tjedana, no uvijek negdje u podsvijesti već počnete razmišljati o tom djetetu i planirati kako bi vam život mogao biti lijep”, otkrio je Bass i objasnio da su on i njegov partner, nakon što su saznali spol djeteta, već počeli planirati sve što će s njim raditi u životu. Tim više im je vijest o pobačaju pala teško jer su prvi put došli toliko daleko.

Nedavno su pronašli i desetu donatoricu jajašca i planiraju početi s procesom umjetne oplodnje kasnije ove godine kada se još malo oporave od ovog šoka. No odlučili su i da im je ovo zadnji pokušaj, a Bass je otvoren za ideju posvajanja.

“U savršenom svijetu, volio bih da mogu imati svoje dijete. No ukoliko to nije zapisano u zvijezdama, postoji mnogo djece koja čekaju posvajanje. Tako da nisam protiv ideje da u slučaju neuspjeha počnemo s procesom posvajanja”, podijelio je svoje razmišljanje pjevač.

Bass, koji je tek sada uspio skupiti dovoljno snage da progovori o svojim osjećajima, još je 2018. godine opisao što bi roditeljstvo za njega značilo.

“Uzbuđuje me ideja da tamo negdje postoji jedan dio mene i nadam se da bismo mogli napraviti super dijete”, rekla je tada zvijezda i dodala da smatra da bi trebalo biti više pozitivnih ljudi na svijetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.