Blogerica u borbi s očekivanjima: "Šest tjedana nakon poroda nisam vitka"

Foto: Instagram

DRUŠTVENI pritisak često novopečene majke navede da imaju nerealna očekivanja od vlastitog tijela. No to ne vrijedi u slučaju fitness blogerice Katrine Scott.

Iako je svega 11 dana nakon poroda obožavatelje oduševila svojim izgledom te se vrlo brzo vratila vježbanju, kako kaže, čak ni šest tjedana nakon poroda nije značajno izgubila na kilaži.

Na Instagramu je objavila dvije fotografije, na prvoj je vidljivo kako je izgledala kada je tek dobila odobrenje da ponovno počne trenirati, a na drugoj kako izgleda nakon tjedana provedenih vježbajući.

"Ako ste gledali moje Instagram priče, vidjeli ste da nisam izgubila puno kilograma u ovih šest tjedana od kad sam rodila Isabelle. Imajte na umu da to nisam ni pokušavala, ali su me svi uvjeravali kako ću se vratiti na staru kilažu gotovo odmah", napisala je Katrina i svima dala do znanja kako su takva očekivanja potpuno nerealna.

Kako kaže, potpuno joj je logično da njezinom tijelu treba vremena da se vrati u stanje u kakvom je bilo prije trudnoće. Vjeruje da će joj vježbanje pomoći tonirati tijelo i da će tek zahvaljujući intenzivnim treninzima postići vidljive rezultate.

Štoviše, osvrnula se i na komentare okoline da bi sve to mogla postići i samo dojenjem koje, navodno,  čudotvorno djeluje na gubitak kilograma. 

"Ima smisla da neću izgubiti kilograme samo sjedeći kod kuće i dojeći", napisala je.

Također, istaknula je kako se već nakon pet tjedana vježbanja osjeća puno bolje.

"Imam više energije, osjećam se snažnije, a svakim danom se osjećam i sve uzbuđenije te sposobnije za ulogu majke", zaključila je Katrina.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.