Bračna savjetnica: Ako se partner ponaša ovako, poštuje vas

Foto: Pexels

Postoji velika razlika između muškarca koji je samo pristojan i muškarca koji ima visoku razinu poštovanja prema nama. Razlika je često u suptilnom ponašanju, malim signalima koji mogu mnogo govoriti o njegovim osjećajima. Ako nas muškarac poštuje, to će se vidjeti u njegovim postupcima, čak i onima za koje možda nije ni svjestan da ih čini. Obiteljska i bračna savjetnica, Tina Fey, otkrila je nekoliko takvih suptilnih ponašanja.

1. Cijeni vaš osobni prostor

Muškarac koji ima visoku razinu poštovanja prema ženi razumije važnost osobnog prostora. "Ne inzistira na invaziji vaših osobnih granica, fizičkih ili emocionalnih. Razumije da je svima potrebno malo vremena nasamo i to mu ne smeta", objašnjava Fey za Hack Spirit.

2, Podržava vaše ambicije

"Muškarac koji vas poštuje ne samo da će slaviti vaše uspjehe, već će podržati i vaše snove i ambicije. Neće se osjećati ugroženim vašim postignućima. Umjesto toga, bit će ponosan što vas vidi kako težite naprijed", ističe savjetnica.

Dakle, muškarac koji nas poštuje neće omalovažavati naše težnje. "On će biti tu, bodrit će vas na svakom koraku, a kad posrnete, pomoći će vam da se uspravite", dodaje Fey.

3. Iskren je prema vama, čak i kad je teško

Jedan od najjačih pokazatelja poštovanja kod čovjeka je poštenje, tvrdi savjetnica. "Muškarac koji vas poštuje neće govoriti bijele laži samo da bi održao mir. Bit će iskren s vama, čak i ako je to teško. Iskrenost je temeljni aspekt zdravog odnosa punog poštovanja", pojasnila je.

4. Ne omalovažava vas

Muškarac koji nas poštuje nikada nas neće omalovažavati, ni privatno ni javno. "Neće učiniti da se osjećate malima ili inferiornima. Neće koristiti vašu nesigurnost protiv vas niti će se šaliti na vaš račun. Poštovanje i omalovažavanje jednostavno ne mogu koegzistirati", zaključila je Fey.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.