Bračna savjetnica: Muškarci koji su odani svojim partnericama ovako se ponašaju

Foto: Shutterstock

Postoji jasna razlika između muškarca koji je vjeran svojoj partnerici i onog koji nije. Razlika je u suptilnosti. Muškarac koji je uvijek odan ne hvali se svojom vjernošću, tvrdi obiteljska i bračna savjetnica, Tina Fey. Umjesto toga, on pokazuje određena ponašanja koja potvrđuju njegovu vjernost.

"Biti vjeran partneru više je od pukog izbjegavanja nevjere. Radi se o iskazivanju poštovanja, davanju prioriteta komunikaciji i vrednovanju odnosa. Muškarci koji su istinski odani pokazuju neka suptilna ponašanja koja otkrivaju njihovu istinsku predanost", rekla je za Hack Spirit. Evo koja je ponašanja izdvojila.

1. Dosljedna komunikacija

Komunikacija je ključna u svakoj vezi.

"Muškarac koji je vjeran to razumije i trudi se da komunikaciju sa svojom partnericom održava otvorenom, čak i kada stvari postanu teške. Ne radi se samo o razgovoru radi razgovora. Radi se o dijeljenju, slušanju i razumijevanju. Redovito će razgovarati sa svojom partnericom, ne zato što to smatra obaveznim, već zato što iskreno želi znati kakav je bio njezin dan, što misli ili osjeća", pojasnila je savjetnica.

2. Partnerica mu je prioritet

Muškarci koji su vjerni svojim partnericama, to i pokazuju. Partnerica im je prioritet u životu.

"Parovi koji jedno drugome daju prioritet i potrebe jedno drugoga stavljaju na prvo mjesto imaju tendenciju prijavljivati ​​više razine zadovoljstva vezom i niže razine sukoba.
Muškarac koji je vjeran naći će vremena za svoju partnericu, bez obzira koliko zauzet bio. Neće staviti svoj posao, prijatelje ili hobije ispred partnera", ističe Fey.

3. Pokazuje poštovanje prema partnerici

Poštovanje je temelj zdrave i sretne veze. Muškarac koji je uvijek vjeran svojoj partnerici, odnosi se prema njoj s najvećim poštovanjem, kako u njenom prisustvu, tako i u odsustvu.

"Sluša kad ona govori, cijeni njezino mišljenje i priznaje njezine osjećaje. Nikada je ne omalovažava, čak ni tijekom nesuglasica. Umjesto toga, on rješava sukobe sa zrelošću i razumijevanjem. Nadalje, poštuje njezine granice i osobni prostor. Razumije da su, iako su par, također pojedinci sa svojim potrebama i interesima", napominje savjetnica.

4. Potiče neovisnost svoje partnerice

Vjeran muškarac razumije da je individualnost njegove partnerice dio onoga što je čini onakvom kakva jest i voli je zbog toga. "Ne samo da svojoj partnerici dopušta slobodu da slijedi svoje interese, već je i aktivno podržava i ohrabruje. Ne osjeća se ugroženim njezinom neovisnošću; umjesto toga, on je slavi", zaključila je Fey.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.