Dadilja otkrila kako se na poslu ludo zabavlja, a za to je plaćena 180 kuna po satu

ZA mnoge ljude provesti dan u zabavnom parku zvuči kao iskustvo iz najljepših snova. To smatra i 22-godišnja dadilja porijeklom iz New Jerseyja, koja naplaćuje svoje posjete Disney Worldu. Naime, Cyan Nardiello studira na Floridi, a studij plaća zabavljajući se i uživajući u najluđim vožnjama i aktivnostima zabavnog parka.

Prije otprilike dvije godine došla je na ideju o takvom poslu

Uz dopuštenje obitelji za koju je radila u to vrijeme, odvela je njihovo sedmogodišnje dijete u Disney World na jedno poslijepodne. Nakon što je djevojčica bila oduševljena izletom, to je preraslo u tjedni običaj.

@themeparknanny www.onceuponananny.com ❤️ #k18hairflip #StepandFlex #FritoLayRickRoll #dinsey #disneynanny #disneyworld #nannytok ♬ You Found Me - Instrumental Pop Songs

Od tada je svoj standardni posao čuvanja djece pretvorila u potpunosti u ovu puno zabavniju varijantu. Naime, sad se bavi isključivo čuvanjem djece u Disney Worldu, a svoj rad naplaćuje 180 kuna po satu.

Osim za lokalne stanovnike, ona također radi za obitelji koje dolaze na odmor na Floridu. Fotke i videa fenomenalnih provoda s djecom objavljuje na svom TikTok profilu @ThemeParkNanny.

U razgovoru za Insider je rekla: "Odlučila sam napraviti posao od toga prije nego što netko stigne ukrasti moju ideju. Ako obitelji za koju radim treba dodatna pomoć, vodim njihovu djecu na aktivnosti prikladne njihovoj dobi, igram s djecom društvene igre i vodim ih na bazen."

U sklopu posla posjećuje zabavni park do četiri puta tjedno i kaže da joj je i dalje zabavno kao i prvi put.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.