Dječak se rasplakao jer nije imao pidžamu za Pidžama dan. Vozač busa je spasio stvar

Vozač školskog autobusa Larry Farrish Jr. iz Louisvillea, u Kentuckyju, dobro je poznat po svojoj dobroti, a zbog jedne svoje geste postao je planetarno popularan.

Nedavno je primijetio da dječak Levi nije dobre volje. Iako Levi obično čeka školski autobus s širokim osmijehom na licu, nedavno to nije bio slučaj.

"Upitao sam ga što nije u redu. Prvašić mi je kroz suze objasnio da nema pidžamu za školski Pidžama dan", ispričao je vozač za Today.

Nakon što je zatvorio vrata autobusa i krenuo, Farrish Jr. je u retrovizoru vidio da je Levi prilično potišten. To ga je ispunilo tugom, pa je, čim je djecu ostavio u školi, krenuo do obližnje trgovine i ondje kupio dvije pidžame za dječaka. Zatim se vratio u školu kako bi ispravio stvar.

"Trebali ste vidjeti kako mu se lice ozarilo", dodao je Farrish Jr.

🚍 DRIVING JOY ❤️ | When JCPS Bus Driver Larry Farrish Jr. noticed one of his typically upbeat Engelhard Elementary...

Objavljuje Jefferson County Public SchoolsUtorak, 13. veljače 2024.

Divna gesta učinila je dječakov dan sretnim i ispunjenim. Priča je postala viralna nakon što je podijeljena na Facebook profilu škola okruga Jefferson.

"Gospodin Larry je nedvojbeno najbolji. Bili smo presretni dok je vozio našu djecu četiri godine. Vrhunski čovjek", "Larry je najbolji vozač busa. Djeca znaju da su s njim u brižnim i sposobnim rukama", komplimenti su nekih roditelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.