Dječaka starog šest mjeseci pustili da skija na vodi pa zgrozili javnost

MINDI i Casey Humpherys nisu dugo uživali u veselju jer je njihov sinčić Rich oborio svjetski rekord. Naime, bebu su stavili na skije na vodi i pustili ga da prođe jezerom Powell u Uti. 

Roditelji su se postignućem svog sina pohvalili na društvenim mrežama, ali im je ponos brzo splasnuo. Naime, snimka bebe koja sa samo šest mjeseci i četiri dana stoji na skijama i skija po vodi je uzrujala većinu javnosti. 

“Nadam se da je pet minuta slave vrijedno toga što ste svoje dijete možda ugrozili za cijeli život”, “Njegovi zglobovi još nisu posve razvijeni, pa on ni ne hoda. Mislite da je ovakav stres dobar za njegovo tijelo? Jeste li razmišljali o utapanju? Grozni ste roditelji”, “Užasno glupo! Ovo se dogodi kad su roditelji željni pažnje”, neki su od uzrujanih komentara ljudi koji su upozorili par da dječak star pola godine još nije spreman za ovakve vratolomije.

Rekord za najmlađu osobu koja je ikad skijala na vodi držala je Zyla St Onge koja je sa šest mjeseci i 27 dana skijala jezerom Silver na Floridi. Djevojčica je tada bila 23 dana starija od Richa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.