Djevojčica čija je reakcija na mamin glas rastopila srca ovoga ljeta dobiva pužnicu

Foto: Instagram

VIDEO u kojem je dvomjesečna beba na rubu suza nakon što je čula mamu koja joj govori “volim te, prošle je godine postao viralni hit. Od tog posebnog trenutka prije osam mjeseci, Charlotte Keane koja pati od gubitka sluha je uvelike napredovala i uči komunicirati s obitelji.

“Charly radi velike korake u svom jezičnom razvoju i naučila je prvi znak za riječ ‘mlijeko’”, otkrila je majka Christy Keane koja bilježi svaki uspjeh svoje kćeri na Instagramu.

Prvi znak za ovu je obitelj uspjeh poput izgovorene riječi ili prvih koraka.

“Vježbali smo ‘mlijeko’ prije podoja i noćnih hranjenja i danas ga je napravila sama. Činjenica da spaja riječ i radnju je nevjerojatna”, napisala je Chrissy u travnju.

Roditelji s nestrpljenjem iščekuju prvu izgovorenu riječ, a kažu kako već počinje oponašati zvukove iz okoline. Uče znakovni jezik kako bi mogli bolje komunicirati s kćeri.

Christy kaže kako će Charlotte ovoga ljeta dobiti pužnicu koja bi joj trebala pomoći da još bolje čuje.

“Važno mi je da, usprkos pužnici, Charly razvije identitet gluhe osobe i vezu sa zajednicom gluhih i nagluhih osoba”, dodaje Christy. “Cijenimo ljubav i podršku koju dobivamo iz cijelog svijeta i ne možemo dočekati vidjeti kakve će nevjerojatne stvari Charlotte ostvariti u životu.”

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.