Djevojčica je našla način da zadrži mamu kraj sebe čak i kad zaspi. Video je hit

Screenshot: Instagram

Abigail Foudoulian još nema ni dvije godine, a već zna kako natjerati roditelje da se pokore njezinoj volji. Curica ne voli spavati sama, pa je osmislila genijalan način kako osigurati da je mama uz nju dok spava.

"Vječno sam zarobljena", kaže njena majka Meghety Foudoulian za Today.

Abigail svaki put uspije zarobiti svoju mamu koja mora čekati da djevojčica duboko zaspi kako bi se iskrala. Glavni joj je potez bio staviti ruke u rukave mamine pidžame, ali jednoga dana probudila se i shvatila da joj je mama uspjela pobjeći. Zato je probala nešto novo.

Ruke je stavila na mamine obraze, a Meghety je to dokumentirala urnebesnim videom koji je postao viralan. Mnogi roditelji dobro znaju o čemu se radi.

"Moj sin je još gori, on radi ili ovo ili obraz osloni na moj obraz", "Uživam kad mi najmlađi to napravi, ali u isto vrijeme gorim od želje da pobjegnem", "Znam, jedva čekaš srušiti se na kauč sa šalicom toplog čaja i samo o tome razmišljaš dok si zarobljena", "Meni sin drži naramenicu od grudnjaka", neki su od brojnih komentara.

Meghety Foudoulian priznala je da broji minute dok joj kći ne utone u duboki san te neprestano razmišlja o svim stvarima koje bi trebala, a ne može učiniti.

"Puno vremena gubim na ovaj način, ali prepustit ću se i pokušati uživati u ovoj fazi", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.