Djevojčica koja se trudi odglumiti da je mamino jelo fino nasmijala 5 milijuna ljudi

JOŠ jedan urnebesan video se pojavio u bespućima interneta, a glavna uloga ovog je puta pripala preslatkoj djevojčici koja će vas osvojiti na prvo gledanje.

Kada ste roditelj, jedan od najvećih izazova je skuhati jelo koje će često zahtjevna djeca pojesti bez problema i bez prigovora. Međutim, postoje i djeca koja se svim silama trude ne povrijediti osjećaje svojih majki i očeva, čak i kada oni nisu vrsni kuhari. Jedna od njih je i spomenuta djevojčica.

Jedna mama je snimila svoju djevojčicu koja se trudi žvakati očigledno neukusnu hranu, ali istovremeno ustraje u tvrdnji da je jelo jako fino. No, unatoč svim pokušajima uvjeravanja svoje majke da uživa u obroku, djevojčica se borila da zadrži hranu u ustima, što je bilo vidljivo i na njenom zabrinutom licu.

Između osmijeha i uvjerljivog kimanja glavom, djevojčici je na trenutak postalo mučno, na što je brzo prokomentirala "dobro sam", kako ne bi povrijedila majčine osjećaje.

Snimka je podijeljena na Twitteru, a dosad je pregledana više od pet milijuna puta te su mnogi zaključili kako djevojčici "odmah treba dati Oscara".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.