Djevojčica se spustila niz tobogan, nastavak priče je užasan i pun izmeta

Foto: Facebook

MAMA Britanny Berry iz Kentuckyja izvela je troje djece u park, ali nije očekivala da će se svi skupa vratiti doma prekriveni izmetom. Naime, posumnjala je da se njena kći Sadie pomokrila pa joj je u parku krenula mijenjati pelenu. Međutim, kad je djevojčicu skinula, shvatila je da je obavila i veliku nuždu.

“Bila je cijela uprljana. Od leđa do nogu. Nisam paničarila, krenula sam je čistiti, ali u paketu su bile samo četiri vlažne maramice. U kombiju sam tražila još jedan paket, a ona je stajala gola s izmetom u kosi, po koljenima, čak i u cipelama jer skidanje odjeće nije prošlo kako sam zamislila”, pojasnila je na Facebooku.

Odjednom je začula čudan zvuk, okrenula se i imala što vidjeti. Sadie je otrčala u park pa se gole stražnjice, prekrivena izmetom, spustila niz tobogan.

“Duž tobogana je ostavila hrpu izmeta. Naravno, nisam htjela da se druga djeca uprljaju pa sam otrčala doma po paket maramica. Mislila sam da je super ideja ići niz tobogan i brisati njegove dijelove. Znam da nisam izgledala glamurozno, ali kad sam se okrenula, vidjela sam da jedna obitelj zuri u mene. Ne znam koliko su tu bili”, dodala je javno osramoćena Brittany. 

Svoje prijatelje na Facebooku je kasnije obavijestila da su se doma svi otuširali te im je poručila da njenu priču iskoriste kao pouku.

“Ako niste mentalno, emocionalno i tjelesno spremni hodati okolo prekriveni tuđim fekalijama, koristite prezervative”, dodala je.