Dobila otkaz nakon što je zaprijetila mamama da će ih udariti ako doje pred njezinom djecom

Foto: 123RF / Facebook

NAKON što je na Facebooku objavila status u kojem je fizički zaprijetila ženama koje doje u javnosti, ali i njihovoj djeci, Carly Clark iz Južne Karoline je dobila otkaz.

''Nije mi žao. Sljedeća žena koja pokuša izvaditi dojku kako bi dojila pred mojom djecom zaradit će masnicu na oku, a neka makne i dijete jer ću i njega udariti'', napisala je sad već bivša menadžerica trgovine opremom za kućne ljubimce.

Njezin status razbjesnio je mnoge majke koje su počele ostavljati komentare na stranici trgovine u kojoj je Carly bila zaposlena, a neke su čak najavile i protestno okupljanje ispred trgovine.

''Bila sam ljutita. Dojim već drugo dijete. Ionako to već dovoljno teško pada mom tijelu. Vidjeti da je druga majka spremna udariti ženu koja doji pred djecom, to je zaista velik korak unazad. Šokirana sam'', napisala je Jessi iz Nebraske.

''Vjerujem da je to napisala jer ne želi da njezina djeca vide ženske grudi, ali trebala im je objasniti koje su prednosti dojenja. Bog nam je dao grudi kako bismo mogli hraniti djecu'', dodala je Jessi.

Carly je poslodavac uručio otkaz, a na svojoj Facebook stranici je napisao ispriku.

''Apsolutno ne podržavamo nasilje kakvo je objavila naša zaposlenica. To su njezini osobni stavovi i ne reflektiraju naš brend ili njegove zaposlenike'', poručili su, a kasnije dodali kako više nije njihova djelatnica.

''Istražili smo slučaj i ne slažemo se s iznesenim stavom naše zaposlenice te želimo da se svaka majka koja doji osjeća sigurno i dobrodošlo u našoj trgovini. Ova osoba više nije naša zaposlenica i u ime svih djelatnika se ispričavamo svima koji su pogođeni ovom porukom.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.