Doznajte što nam uskoro stiže iz Disneyeve produkcije - fanovi Jurića, Neme i ostalih bit će o-du-šev-lje-ni!

Screenshot: Youtube

IZ DISNEYEVE tvornice animiranih filmova objavili su veliki popis hitova koji će nas uskoro dočekati u kinima, a na popisu su se našli i naslovi koji će nas razveseljavati sve do 2019. godine! 
 
Na listi ovogodišnjih naslova za koje zaista vjerujemo da neće ostati u sjeni proteklih nastavaka, odnosno da će oduševiti novim pričama i likovima redom su: 
 
Prvi od njih, u ožujku ove godine izlazio Zootopia, zanimljiva priča tvoraca Frozena, za koju vjerujemo da bi mogli postati novi životinjski hit.

 
U travnju pak izlazi nova ekranizacija Knjige o džungli s iznimno jakom holivudskim imenima - Bill Murray, Ben Kingsley, Scarlet Johannson, Lupita Nyong'o i Christopher Walken.

 
Nakon toga slijedi još jedan čudno-čarobni nastavak Alise u zemlji čudesa, odnosno Alise s onu stranu ogledala koji izlazi 27 svibnja, a uz velebnog Johnnyja Deppa glumit će i Anne Hathaway.

 
Divne vijesti stižu i za ljubitelje Nema koji će od 17. lipnja krenuti u Potragu za Dory, što je i novi naziv novog nastavka super zabavne Potrage za Nemom.

 
Starije generacije koje se sjećaju filma Pete i zmaj iz 1977. godine sigurno će se razveseliti njegovoj novoj ekranizaciji u kojoj će, vjerujemo od kolovoza ove godine uživati i najmlađi. Ako slučajno niste među onima kojima je ovaj naslov poznat riječ je o priči u kojoj maleno siroče Pete pronalazi i traži pomoć velikog zmaja.

 
Ljubitelji princeza uživat će pak u drugoj polovici godine s najnovijom Disneyevom princezom - Moanom! Vjerujemo da će nove generacije curica biti oduševljene ovom tamnoputom ljepoticom koja će biti zabavna protuteža zanosnim plavušama u liku Elze i Ane. Moana nam stiže 23. studenog.

 
 
A što slijedi dogodine? 
 
Prvi veliki naslov koji će nas začarati početkom sljedeće godine, a čekat ćemo na njega još točno godinu dana - nova je filmska ekranizacija Ljepotice i zvijeri u kojoj ćemo se lagano podsjetiti i na Harry Pottera s obzirom da će glavnu ulogu imati Emma Watson i Daniel Radcliffe. Opet zajedno u, očekuje se, još jednom hitu. 
 
Film se očekuje u ožujku, a koga zanima neka škicne na trailer koji je već odavno vani.

 
A sada dečkići čujte i počujte! - od 16. lipnja sljedeće godine svoje mame slobodno opet bombardirajte Jurićima, jer konačno stižu Auti 3!

 
Nakon toga stiže nam i Coco, priča inspirirana crtićem Dia de lost Muertos, a stiže 22. studenog. 
 
U 2018. godini zasad se najavljuje Gigantic, inspiriran klasikom Jack and the Beanstalk tale koji nam stiže u ožujku te novi nastavci Izbavitelja i Priče o igračkama koji nam stižu u lipnju 2018. godine. 
 
I da, ako vam nije dosta Star Wars manije, očekujete još malo iznenađenja!
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.