Ella otkrila koliko djece planira imati, ali i zašto se našla na udaru kritika

Foto: Instagram

ELLA Dvornik će uskoro postati mama drugi put i ima novi projekt. Odlučila je na svom YouTube kanalu objavljivati vlogove o trudnoći i svim popratnim pitanjima vezanima uz "drugo stanje", odgoj djece i brojne majčinske izazove.

Tako je u prvom nastavku otkrila koliko se razlikuju njezine trudnoće, ali i zašto je prvu trudnoću morala završiti hitnim carskim rezom

Upravo je objavila i drugi nastavak iz serije trudničkih videa, a ovog puta je odlučila odgovoriti na pitanja svojih pratitelja. Najviše pitanja bilo je posvećeno upravo carskom rezu pa je blogerica prepričala vlastito iskustvo.

"Donijeli su mi Balie i na trenutak sam imala, kao, gubitak pamćenja. Nisam se uopće mogla sjetiti da sam rodila. Pretpostavljam da je od anestezije. Gledala sam u šoku i gledala sam u Charlesa. Mislila sam da mi dovode tuđe dijete", prisjetila se te dodala kako je u prvom trenutku pomislila da njezina kćer izgleda kao Azijatkinja.

Osim početne ošamućenosti, najteže joj je pao prvi pokušaj ustajanja iz kreveta nakon carskog reza.

U drugom dijelu videa dotaknula se i teme dojenja koje je za nju bilo potpuno iznenađenje. Iako je mislila kako je riječ o potpuno prirodnoj stvari koja nimalo ne boli i ne može neugodna, ubrzo je shvatila da to baš i nije tako.

"Ja sam nakon mjesec dana kompletno prestala s dojenjem. Nije mi baš išlo. Mislim da ja možda nisam imala ni strpljenja za to, ni živaca", otkrila je te dodala kako se i ovog puta planira potruditi dojiti barem mjesec dana, a vidjet će hoće li uspjeti i duže.

Također, prisjetila se da je upravo zbog dojenja često bila meta kritika i verbalnih napada.

Na kraju, otkrila je i koje su, po njenom mišljenju, najbolje trudničke investicije. 

Nije se ustručavala odgovoriti ni na pitanja vezana uz planiranje druge trudnoće pa je priznala da je i prvi, kao i drugi put ostala trudna nakon jednog nezaštićenog odnosa.

"Svaki put kad nam se dogodila nezgoda, dogodilo se i dijete", našalila se Ella te dodala da se nakon porođaja želi posvetiti karijeri te da više ne planira imati djece.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.