Emily Ratajkowski fotkom zabrinula ljude: Nisi valjda tetovirala dijete?

EMILY Ratajkowski je ponosna mama jednogodišnjeg Sylvestera Apolla Beara i njezini obožavatelji obično s oduševljenjem dočekaju bilo kakve novosti o malenom, ali prošloga tjedna su se prilično zabrinuli.

Manekenka je objavila fotografiju na kojoj se vide tri tetovaže s natpisom SLY, što je nadimak njezinog sina. Iako nije jasno na čijim su dijelovima tijela tetovaže, neki su sugerirali da jedna od njih djeluje kao da se nalazi na bebinoj koži.

"Bože, ona je tetovirala dijete", "Nije li prerano za tetoviranje bebe?", "Stvarno se nadam da to nisi napravila. On je još dijete", "Ako je tetovaža na djetetu, to je stvarno neprimjereno", pisali su u odjeljku za komentare.

Emily je u razgovoru za Vogue progovorila o svojim roditeljskim metodama i ne nametanju spola svom sinu.

"Kad moj muž i ja kažemo za trudnoću, nakon čestitki svi pitaju znamo li što želimo. Volimo odgovarati da spol nećemo znati dok naše dijete ne napuni 18 godina i da će nas tada obavijestiti", rekla je.

31-godišnjakinja je udana za Sebastiana Beara-McClarda, kojem je sudbonosno da rekla 2018. godine u gradskoj vijećnici u New Yorku.