Enrique Iglesias otkrio ime novorođene kćerkice i njen preslatki nadimak

PJEVAČ Enrique Iglesias i njegova partnerica, bivša tenisačica Anna Kournikova, 30. siječnja ponovno su postali roditelji. On je sada otkrio da su kćerkici dali ime Mary, odnosno na ruskom Masha.

Iglesias je za časopis People otkrio i da su dvogodišnji blizanci Lucy i Nicholas odlično prihvatili sestricu.

“Obožavaju je. Razlika je dvije godine pa sam bio pomalo prestrašen. Pitao sam se kako će reagirati. Imam i dva psa pa u našoj kući vlada popriličan kaos. Kad sam prvi put došao doma s Mashom, nisam znao što nas čeka”, prepričao je 44-godišnji pjevač koji se priprema za turneju s Rickyjem Martinom.

“Pitao sam se kako će biti na turneji, odnosno na cesti s djecom. Ricky mi je dao neke savjete. Teško je, ali može se”, dodao je.

Martinove savjete je upio kao spužva jer je ipak riječ o iskusnom ocu četvero djece. Naime, Martin ima 11-godišnje blizance Mattea i Valentina, kćer Luciju i sina Renna.

Iglesias i Kournikova su trudnoću skrivali od javnosti, baš kao i prvu. Ipak, paparazzi fotografije su otkrile da čekaju prinovu. Kad su postali roditelji, Iglesias je objavio fotografiju s kćerkicom koju je od milja nazvao “svojim suncem”.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.