Evo kako se “vraćanje” posvojenog djeteta odrazilo na karijeru poznate YouTuberice

YOUTUBE zvijezda Myka Stauffer izgubila je gomilu pratitelja nakon kontroverznog priznanja da je odlučila “vratiti” petogodišnjeg dječaka Huxleya kojeg je posvojila prije dvije i pol godine iz Kine. 

32-godišnjakinja je svojim potezom izazvala brojne reakcije. Naime, ona i suprug James pojasnili su da “dječak ima posebne potrebe kojih nisu bili svjesni kad su ga posvajali”. 

Otad su brojne tvrtke s njom raskinule suradnju. Drugim riječima, ostala je bez sponzoriranih objava koje su joj donosile prihod, ali i bez pratitelja. Analiza YouTubea pokazuje da je Myka u 30 dana izgubila 15.750 pratitelja na tom servisu pa ih sada ima još 700 tisuća. 

Posljedice ovog čina vide se i na njenom Instagram profilu na kojem je sad prati 205 tisuća osoba.

No YouTuberica si je za vrat navukla i druge probleme. Ured šerifa Okruga Delaware u srijedu je objavio priopćenje u kojem su potvrdili da je obitelj Stauffer predmet njihove istrage.

“Dječak nije nestao. Naša zabrinutost je dobrobit tog dječaka, ali i druge djece u njihovom kućanstvu. Pokrenuli smo istragu i ona će uključiti komuniciranje sa svom djecom kako bismo se uvjerili da su sigurna”, poručili su.

Podsjetimo, Myka i James imaju četvero biološke djece: sinove Onyxa Treya (11 mjeseci), Radleyja (4) te kćeri Jaku (6) i Nakovu (8).

“Kod međunarodnih udomljavanja postoje nepoznanice i stvari koje ne pišu na papirima. Kad je Huxley došao u naš dom, imao je puno više posebnih potreba kojih nismo bili svjesni i koje nam nitko nije napomenuo. Protekle dvije godine je prošao kroz bezbroj terapija i pokušali smo mu pomoći. Bilo nam je teško čuti zdravstvene profesionalce i njihove povratne informacije. Pokušali smo zadovoljiti njegove potrebe i pomoći mu jer ga istinski volimo”, otkrio je James Stauffer u videu koji je pregledan preko pet milijuna puta.

Myka je sa svog Instagram profila uklonila sve fotografije dječaka Huxleyja kojeg je udomila pa vratila. On je prošlog tjedna proslavio peti rođendan u novoj obitelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.