Evo zašto sanjamo da smo trudni, čak i kada nismo

Foto: Shutterstock

JESTE li ikada sanjali da ste trudni? To nije neuobičajeno, osobito kod žena koje nisu trudne. Analitičarka snova Athena Laz kaže da takvi snovi mogu imati različita tumačenja, ovisno o kontekstu i osobnim iskustvima.

"Kada sanjate o trudnoći kada niste trudni, to može odražavati osobni rast, transformaciju ili iščekivanje značajne životne promjene ili događaja koji je na pomolu", napisala je u kolumni za Today.

"Snovi o trudnoći također mogu simbolizirati želju za novim počecima, kreativnošću ili razvojem značajne i smislene ideje u stvarnom životu", dodala je te pozvala žene koje sanjaju takve snove da analiziraju specifične emocije i detalje koje su uočile u snu.

"Kako se osjećate u snu, može ponuditi odličan uvid u to kako se zapravo osjećate na dubljoj razini", tvrdi.

Žene sanjaju i pozitivan test na trudnoću, ali i porođaj

Laz ističe da su žene koje su sretne dok su trudne u snu zapravo uzbuđene zbog nadolazeće životne prilike ili novog životnog poglavlja. Ako ste uplašeni u snu, to može značiti da se bojite smjera u kojem ide vaš stvarni život.

Žene ne sanjaju samo snove o trudnoći već i snove o pozitivnom testu na trudnoću.

"To se obično smatra pozitivnim znakom, osim ako ste u snu bili shrvani kada ste otkrili da ste trudni. U tom slučaju, san vam možda govori da niste pripremljeni za novu situaciju u vašem životu", napomenula je.

Još jedan uobičajeni san vezan uz trudnoću je onaj o porođaju. On bi, prema Laz, mogao značiti da nešto novo ulazi u vaš život.

"Ponekad je to vrsta sna koja vas upozorava na duboku unutarnju želju da stvarno imate dijete i da se upustite u roditeljstvo", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.