Fanovi šokirani: Starleta tetovirala imena djece na neuobičajen dio tijela

AMBER ROSE po tko zna koji put šokira javnost. Nakon što je samo šest tjedana nakon rođenja drugog djeteta otkrila da ide na liposukciju jer ne može prihvatiti svoje novo tijelo, fanove je iznenadila još jednim potezom.

Naime, slavna starleta je odlučila tetovirati imena svoje djece - Bash i Slash - i to ni više ni manje nego na - čelo! Isto mjesto tetovirao je i njezin partner Alexander Edwards, koji je napisao datum rođenja njihovog sina Slasha.

Kako je otkrila, na ovaj nesvakidašnji potez ju je navodno potaknula smrt NBA legende Kobea Bryanta i njegove 14-godišnje kćeri Gianne. Ipak, obožavatelji nisu nimalo oduševljeni takvim iskazivanjem ljubavi prema djeci.

Štoviše, mnogi su joj poručili da se unakazila te je ubrzo postala meta ismijavanja. Naravno, oni najvjerniji fanovi i dalje podupiru svaku njezinu odluku pa su tako oduševljeni i ovim potezom. 

Pomalo očekivano, tetovaža je izazvala pravi rat na Instagramu.

"Molim vas, recite mi da ovo nije prava tetovaža. Zašto bi itko zdrave pameti ovo napravio? Ona ima prelijepo lice, prava šteta", napisao je jedan pratitelj, a njegov komentar su lajkale više od dvije tisuće ljudi.

"Sigurna sam da postoje brojni drugi načini da pokaže ljubav prema djeci", složila se druga pratiteljica.

Nasuprot tome, mnogi su isticali kako Amber sa svojim tijelom ima pravo raditi što god želi. No na kojoj god strani bili, starleta je u jednoj od svojih objava na Instagramu svima jasno dala do znanja da je ne zanima ničije mišljenje.

Zanimljivo je kako je tetoviranje lica postalo pravi trend među slavnima i bogatima pa je tako nedavno i problematični sin Cindy Crawford tetovirao lice, a njena reakcija mnoge je zbunila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.