Gemma Atkinson podijelila fotku iz teretane i savjete za sve mame koje treniraju

SVAKI roditelj zna koliko je teško izdvojiti vrijeme za vježbanje ako imate mališane za koje trebate brinuti.

Poznata glumica Gemma Atkinson otkrila je kako uspijeva održati vitku liniju uz četveromjesečnu kćerkicu Miju. Naime, svoje fanove Atkinson je nedavno zaludila transformacijom izgleda nakon rođenja kćeri koju je na svijet donijela 4. srpnja ove godine.

Gemma je objavila fotografiju iz teretane te dala nekoliko fitness savjeta svim roditeljima.

"Otkad sam rodila Miju, pitanje koje mi stalno postavljaju je kako pronalazim vrijeme za vježbanje. Naime, izuzetno sam sretna što su moja majka i očuh u mirovini i udaljeni smo manje od pet minuta. Čuvaju Miju dva puta tjedno dok odlazim u teretanu i odradim 45-minutni trening. Također, imamo sreću jer imamo kućnu teretanu", napisala je.

No, ako mislite da je sve jednostavnije uz vlastitu teretanu, možda se predomislite kad ovo pročitate.

"Vjerovali ili ne, to ponekad i nije tako korisno kako zvuči. Lakše je doći do teretane, ali to ne znači da su treninzi lakši i ako se Mia probudi, to mi je prioritet pa se ponekad mojih planiranih 30 minuta skrati na 8 minuta. Isto tako, znajući da u susjednoj sobi imam hladnjak, pidžamu i udobni kauč, uvijek pomislim kako bih radije bila tamo nego u teretani. Za mene je lakše odraditi trening kad moram otići iz kuće i određeno vrijeme biti u teretani", napisala je.

Glumica je također kreirala program fitnessa u kući pod nazivom "STRONGER", koji njeni pratitelji mogu koristiti za vježbanje kod kuće.

"Prije nego što smo doma napravili teretanu, trenirala sam u dnevnoj sobi, i to jogu ili intenzivni kardio trening. Čak sam objavila neke od svojih vježbi kad sam zatrudnjela s Mijom jer je jako teško kombinirati brigu o djeci i treninge. Svi zaslužujemo da se osjećamo najbolje i da smo zdravi. Bilo da je to 10 ili 60 minuta dnevno. Kod kuće ili u teretani, u šetnji ili na plesu. Pronađite ono što vas motivira i učinite to", završila je svoju objavu.

Naravno, objava je pokrenula lavinu komentara njenih pratitelja.

"Jedini nagon koji imam kad moje dijete spava je da se bavim kućanskim poslovima, otuširam ili samo ležim", "Obožavam sve tvoje savjete. Samohrana sam majka pa imam jako malo vremena za teretanu i užurbani radni raspored, ali kupila sam tvoju knjigu prije nekoliko tjedana i ovisna sam. Uspijevam uklopiti tri ili četiri serije tjedno i već osjećam kako postajem vitka i jača. Hvala", napisali su.

Objavu je komentirao i jedan otac koji je otkrio da u teretanu ide pet dana u tjednu, i to u 5:30 ujutro, prije nego što se djeca probude.

"To mi daje vremena da razbistrim glavu i pripremim se za dan, tako da cijeli dan iskoristim s djecom", na što mu je Gemma odgovorila da je i njoj najdraže kad trenira rano ujutro: "I ja više volim trenirati ujutro. To je najbolji način za razbuditi se."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.