Glumica pokazala tijelo 6 tjedana nakon porođaja. Ljudi ne vjeruju da je rodila

35-GODIŠNJA glumica Jessica Szohr, koju su mnogi upamtili kao Vanessu iz teen serije Tračerica, početkom siječnja je postala mama. Ona i njezin dečko, hokejaš Brad Richardson, dobili su kćer Bowie Ellu, a glumica ne skriva da je i dalje fascinirana svime kroz što je njezino tijelo prošlo tijekom trudnoće.

"I dalje ne vjerujem da je u meni raslo malo ljudsko biće. Moje je tijelo bilo njezin dom tijekom 10 mjeseci", napisala je Szohr uz fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju.

"Iako se radujem povratku vježbanju, zahvalna sam na brzom metabolizmu i ponosna sam na svoje tijelo... Ono je izdržljivo i jako!", dodala je.

"Opa, djevojko. Izgledaš sjajno", komentirala je Hilary Duff.

"Voljela bih da sam izgledala ovako nakon što sam rodila kćer. Ja i dalje izgledam trudno, a rodila sam prije 10 godina", komentirala je jedna mama.

"Izgledaš predivno. Cijenim vašu poruku, ali mislim da je nerealno da žene misle da će izgledati ovako nakon poroda", istaknula je još jedna od pratiteljica.

Mnogi su se složili da glumica izgleda fantastično, ali da su rijetke žene koje se mogu pohvaliti vitkom linijom samo šest tjedana nakon porođaja. Također, pojedinci su istaknuli da izgleda kao da nikada nije ni bila trudna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.