Glumica prekinula porodiljni: "Posao nije ni upola iscrpljujuć kao majčinstvo"

GLUMICA Nataša Janjić vratila se poslu šest mjeseci nakon rođenja sina Tonija. Odradila je svoj prvi radni dan koje je provela na snimanju pa Instagramu priznala da joj ova promjena godi.

“Posao nije ni upola iscrpljujuć kao majčinstvo i čak mi godi promjena ambijenta i fokusa. No, dok mi mužić šalje snimke kako se oni zabavljaju bez mene, u pauzama gledam fotografije svoga čeda... Nedostajanje veliko kao kuća trokatnica”, napisala je uz dvije fotografije s ljetovanja na kojima pozira sa sinom.

Janjić je nedavno otkrila da je je njen sin dobra beba koja spava cijelu noć, a već jede i krutu hranu.

"U 20:30 papa i onda se odjavi do 8 ujutro. Eventualno nekad preko noći zakmeči za dudu i to je sve", napisala je odgovarajući na pitanja svojih pratitelja, ali i otkrila da nije sve tako bajno kako se možda čini na prvi pogled.

"Nažalost, nakon divne trudnoće, lakšeg oporavka od porođaja, dojenje je za mene bilo jako bolno i traumatično iskustvo i iz niza intimnih razloga - nije nam uspjelo. Unatoč agresivnoj propagandi, istina je da ne mogu baš sve žene imati dijete i to njihov život ne čini manje vrijednim, kao što ni svaku ženu koja ne može dojiti (a poznajem ih puno i strahuju to priznati) to ne čini manje majkom", priznala je pa poručila da "život, ljubav, različitosti i zdravlje treba slaviti i znati oprostiti svom tijelu te male izdaje".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.