Goga objavila fotku Adama sa sinom u nosiljci, pratiteljice se obrušile na par

SINČIĆ Gordane Marelli i Adama Kromera, sudionika showa Brak na prvu, napunio je mjesec dana. Roditelji su s dječakom izašli u šetnju, ali umjesto u kolica odlučili su ga staviti u nosiljku za bebe, koja je sve češći odabir modernih roditelja.

Mnoga istraživanja pokazuju kako su djeca koja se nose u nosiljkama aktivnija, više i bolje spavaju, brže uče, puno manje plaču, imaju bolji imunitet, bolje napreduju na težini i u visini, imaju stabilnije otkucaje srca i pravilniji ritam disanja, bolje podnose refluks i tako dalje. Ukratko, bebe su opuštenije jer se uz majku ili oca osjećaju sigurnije, a istovremeno osoba koja ih nosi ima slobodne ruke za obavljanje svakodnevnih zadataka. Međutim, bebu je potrebno pravilno staviti u nosiljku, što mnogima ne polazi za rukom. 

Ljudi su zbog nepravilnog nošenja bebe već kritizirali britanskog premijera Borisa Johnsona, kuhara Gordona Ramsayja i glumca Daniela Craiga, ali i Meghan Markle. Sada su kritike primili Gordana i Adam.

"Samo rukice ne smiju biti tako. Iima između tih kopči dio kroz koji se provuku rukice", "Rukice neka mu budu na tatinim grudima, da ne vise", "Nemoj se naljutiti ali mislim da bi bilo bolje da dijete nosiš u marami, a ne u nosiljci barem do četvrtog mjeseca jer se bebine kosti još razvijaju, a i hrskavica u kukovima joj nije sazrela i takva nosiljka nije baš pametna za tako malu bebu. Ja sam samo savjet dala. Bar je tako meni pedijatrica rekla za moju bebicu", neki su od komentara koji su se nanizali. 

Marelli je na jednom komentaru zahvalila i napisala da su bebu naknadno pravilno namjestili u nosiljci. No naknadno se uključila još jedna žena čiji je komentar izazvao debatu kojoj nije odoljela ni Marelli.

"Dijete nema 40 dana,a stavili ste ga u nosiljku. Hoćete li da puknu djetetu kukovi", napisala je žena. 

"Dajte se malo informirajte prije nego sto tako nešto napišete", odgovorila je Marelli te dodala da se "puno toga promijenilo u zadnjih 20 godina". 

"Na primjer, široko povijanje koje se danas više ne radi. I ne brinite, kukovi neće puknuti", zaključila je raspravu o nosiljkama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.