Halle Berry na društvenim je mrežama prvi put pokazala lice četverogodišnjeg sina

Foto: Instagram

POPULARNA glumica Halle Berry iznenadila je pratitelje kada je tijekom odmora na Bora Bori objavila fotografiju na kojoj se vidi lice njezinog sina Macea-Roberta. Do sada to nije radila jer se, kako kaže, brinula o privatnosti svoje dvoje djece.

''To je bila borba'', komentirala je svoju odluku za časopis Extra. ''Zaista ne volim pokazivati svoju djecu, ali shvaćam da su ljudi odlučni i osjećam da ih želim uključiti. No ne želim potpuno izložiti djecu. Želim ih na neki način zaštititi pa je polovica lica sasvim u redu.''

Berry i njezin bivši suprug Olivier Martinez postali su roditelji Macea-Roberta u listopadu 2013. Iz veze s Gabrielom Aubryjem Berry ima 10-godišnju djevojčicu Nahlu Arielu.

Glumica je još u listopadu 2016. objavila sliku svoje djece na kojoj se ne vide njihova lica. Jedan ju je pratitelj prozvao upitavši: ''Zašto im skrivaš lica? To su predivna djeca, zašto ih ne pokazati?''

Dobitnica Oscara tada je odgovorila da se s takvim pitanjem ne susreće prvi put.

''Primijetila sam takvo pitanje nekoliko puta pa ću razjasniti da se ne sramim dvoje djece. Pokušavam pronaći kreativan način da ih uključim u svoje društvene mreže jer su najvažniji u mom životu, ali moram poštovati njihovu privatnost. Oni su samo djeca'', napisala je.

''To je moje uvjerenje. Ne kritiziram druge zbog njihovih stavova, a moj posao je štititi vlastitu djecu koliko god je moguće. Kada odrastu i dođu u dob da mogu sami dijeliti svoje fotografije na društvenim mrežama, neću ja odlučivati za njih. Razumijete? Ugodan dan'', zaključila je glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.