Halle Berry tvrdi da je puno bolja majka otkako je u vezi s nagrađivanim glazbenikom

Foto: xKathyxHutchinsx via Guliver Image

HALLE BERRY nedavno je pričala o odnosu s partnerom, glazbenikom Van Huntom i istaknula kako je njihova ljubav utjecala na njezino roditeljstvo. Tijekom intervjua za Women’s Health objavljenog u srijedu, dobitnica Oscara je rekla da se s Huntom osjeća "ispunjeno".

"Osjećam se sretno u svom životu kao partner, kao majka, kao umjetnica", rekla je. "U ovim sam okolnostima puno bolja majka nego što bih bila da sam ostala u vezi koja mi nije djelovala tako dobro i koja me nije učinila da se osjećam onako kako se trebam osjećati kao žena."

Glumica, koja je majka kćeri Nahle i sina Macea, rekla je na drugom mjestu u intervjuu da bi voljela da je ranije upoznala Hunta kako bi ga mogla "dulje voljeti".

Hunt, pjevač koji je osvojio Grammyja, na sličan je način govorio o tome kako je njihov odnos poboljšao njegov život. Glazbenik je za Entertainment Tonight u ožujku rekao da ga je vrijeme provedeno s Berry učinilo "potpuno drugom osobom". "I mislim da je to poboljšalo svaki aspekt mog života", rekao je. 

Njih dvoje su javno potvrdili svoju romansu u rujnu 2020. Berry i Hunt nedavno su ujedinili svoje talente kako bi surađivali na soundtracku za njen novi film Bruised. Film obilježava njen redateljski debi i ona također glumi u njemu.

Rekla je za Entertainment Tonight u intervjuu objavljenom u utorak da je Hunt napisao pjesmu za soundtrack pod nazivom Automatic Woman, u izvedbi H.E.R.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.