Halsey pokazala kako tijelo stvarno izgleda nakon poroda: Ne želim hraniti iluziju

ŽENSKO tijelo nakon poroda više nikad neće biti isto. 27-godišnja pjevačica Halsey, koja je svoje prvo dijete rodila u srpnju, podijelila je galeriju fotografija svog tijela kako bi razjasnila neke zablude i društvena očekivanja.

"Objavljujem ovo jer će ljudi, bez obzira na to što radila, govoriti o mom tijelu. Zbunjujuće je biti pod povećalom javnosti pa ću vam dati nešto o čemu stvarno možete govoriti. Nakon dva koncerta mnogi ljudi su mi rekli da dobro izgledam. Bio je to čudan osjećaj", riječi su kojima je počela svoju objavu.

"Moje tijelo mi je poput stranca već duže vrijeme. Zalažem se za iskrenost i ovo mi se čini važnim. Prva fotografija nastala je nekoliko dana nakon što sam rodila. Mnogi ne znaju da izgledaš trudno još neko vrijeme nakon što to više nisi. I tijelo se još uvijek mijenja i ja mu to puštam", nastavila je. 

Kaže da joj tjelovježba trenutno nije na listi prioriteta. 

"Previše sam umorna i zauzeta igrom sa svojim sinom. Uz to, tijelo koje stoji iza svih onih komplimenata od sinoć nosilo je odjeću po mjeri i bilo je pod savršenim osvjetljenjem tako da sam se mogla osjećati dobro i raditi svoj posao. Ne želim hraniti iluziju da se trebate osjećati i izgledati sjajno odmah nakon poroda. To trenutno nije ni moja stvarnost", dodaje Halsey.

Svjesna je da njezino tijelo više nikada neće izgledati kako je izgledalo prije trudnoće i rođenja bebe.

"To iskustvo me promijenilo zauvijek - emocionalno, duhovno i fizički. Ta je promjena trajna i ne želim se vratiti na staro", zaključila je hrabru objavu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.