Hilaria progovorila o tome kako je imati dvoje djece mlađe od godine dana

OBOŽAVATELJI se još uvijek oporavljaju od neočekivane vijesti da su Hilaria i Alec Baldwin dočekali još jednu bebu, i to manje od šest mjeseci nakon što je Hilaria rodila sina Edu. No sada je ova poznata mama progovorila o svom iskustvu. U objavi na Instagramu priznala je da postoje neki posebni izazovi kada imaš dvoje djece mlađe od godinu dana.

"Imati dvije male bebe je jako zabavno i slatko", napisala je te dodala: "Postoje i izazovi. Kao što je Lucia upravo 'eksplodirala', a imam i Eduarda koji se kotrlja... Tako da ću nastaviti ležati ovdje, pokrivena kakicom, zabavljajući Edua dok ne dobijem genijalnu ideju kako se izvući iz ove situacije."

Hilaria se osvrnula i na svoj pobačaj koji je doživjela 2019. godine te je progovorila i o tome kako je poseban osjećaj što njezina djeca sada imaju novu sestru.

"Naša dugina beba, Edu, pravi je blagoslov - presretni smo što ga imamo. Živimo svaki dan, povezani, i zahvalni smo za vrlo posebne anđele koji su nam pomogli donijeti Lucíju na svijet. María Lucía Victoria i Eduardo Pau Lucas: Naše bebe koje u naš svijet unose svjetlost - gotovo poput blizanaca - volimo vas jako puno", poručila je svojoj najmlađoj djeci.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.