Hilary Swank su prozvali neodgovornom jer je rodila s 48, ali njeni razlozi su jasni

HILARY Swank u travnju 2023. rodila je blizance. Godinama je otvoreno govorila o odgađanju majčinstva, a sada je konačno ostvarila svoj san. Međutim, nije izbjegla etiketu da je "stara majka".

Kad je u listopadu prošle godine objavila da će sa suprugom Philipom Schneiderom dobiti djecu, jedna osoba je posjetila njezinu Instagram stranicu kako bi iznijela svoje mišljenje.

"Jako je neodgovorno rađati u toj dobi samo da bi se ispunila neka unutarnja sebična želja za djecom. Dok vaša djeca budu u 20-ima, roditelji će im biti u staračkom domu ili mrtvi", napisala je.

Mnoge žene istaknule su da se ne slažu s tim te su otkrile da su se kao majke ostvarile puno kasnije od 20-ih, koje se smatraju idealnima za rađanje.

"Imam 47, trudna sam 7 mjeseci s drugom kćeri. Termin je 20 dana prije mog 48. rođendana i osjećam se sjajno", poručila je jedna.

A Hilary nikad nije skrivala razloge zbog kojih je toliko čekala. Znala je da se želi ostvariti u ulozi majke, ali bilo joj je važno da se to dogodi u pravom trenutku.

"Znat ću da sam spremna kad dođe pravo vrijeme. Tajming mora biti pravi", izjavila je 2009., kada je imala 35 godina.

Također, smatrala je da je morala puno truda uložiti u brigu o drugima i jednostavno se nije mogla posvetiti odgoju.

"Brinula sam se o svima - o mami, o tati… Žrtvovala sam dio sebe."

>> Ove slavne žene rodile su nakon 40. i dokazale da za majčinstvo nikad nije kasno

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.