Ice-T stao u obranu supruge koja doji njihovo petogodišnje dijete

COCO Austin nedavno je rekla još uvijek doji petogodišnju kćer Chanel jer joj se "sviđaju njezine grudi". Time je potaknula raspravu o dojenju, i to baš usred Međunarodnog tjedna dojenja, koji se obilježava od 1. do 7. kolovoza.

"Zašto bih joj to oduzela? Ako ne želi, u redu, onda treba prestati. Ali ja neću sama reći ne. Njoj se i dalje sviđaju moje grudi. Dojenje je trenutak snažnog povezivanja majke i djeteta", izjavila je Coco Austin za US Weekly. 

Chanel će u studenom proslaviti 6. rođendan, a o njezinoj navici na Twitteru je progovorio i tata Ice-T.

"Velika novost! Hranimo Chanel hranom… S vremena na vrijeme voli sisati. I ja isto", napisao je i objavio fotografiju supruge i kćeri. 

"Zašto je tebe briga za moje dijete? To je čudno. A sad se vrati u podrum", odgovorio je potom jednom korisniku 63-godišnji reper, nakon što je ovaj komentirao da dojenje djeteta u toj dobi nije normalno. 

Još u ožujku 2020. Austin je pojasnila svoju odluku da doji tada četverogodišnju kćer. Tada je rekla da je to djevojčici utjeha. 

''Kad su mali, dojite jer ih morate nahraniti. Sada je to kao dekica za tješenje. Umjesto dekice ona ima moje grudi. 95 posto ljudi se sviđa što još uvijek dojim, ali postoji onih pet posto koji me napadaju. Doći će trenutak kad ćemo i s tim završiti'', izjavila je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.