Ikona 80-ih progovorila o odgoju petogodišnje kćeri: Bolji sam roditelj sa 60

Kada je s 54 godine objavila da čeka dijete, Brigitte Nielsen šokirala je svijet. Šest godina kasnije, uživa uz 44-godišnjeg supruga i njihovu petogodišnju kćer. Za časopis People progovorila je o tome kako ju je majčinstvo u starijoj dobi promijenilo.

"Svi su govorili da sam prestara kad sam ostala trudna, uključujući moja četiri starija sina. Muškarcima koji imaju djecu u 60-ima, 70-ima i 80-ima ne govorimo da su prestari. Pogledajte Roberta De Nira. Ima 79 godina i sedmomjesečno dijete", rekla je.

Sa Sylvesterom Stalloneom bila je u braku dvije godine

Nielsen se udavala čak pet puta, prvi put s 20 godina. S danskim skladateljem dobila je sina koji danas ima 37 godina, ali njihova veza potrajala je svega godinu dana. S 22 godine Brigitte je do oltara prošetala sa Sylvesterom Stalloneom, koji je gotovo dvostruko stariji od nje. Rastali su se dvije godine kasnije.

Pet godina kasnije udala se za trećeg supruga, s kojim je također bila samo dvije godine. Par nije imao djece, no ona je neposredno prije njihovog vjenčanja rodila sina kojeg je dobila s bivšim zaručnikom. 1993. udala se četvrti put i s vozačem trkaćih automobila dobila dva sina. Razišli su se dvanaest godina kasnije.

S 40 godina upoznala je Mattiju Dessija, talijanskog modela koji je tada imao 25 godina. Razlika u godinama nije im bila prepreka. Par se vjenčao 2006. godine i više od ičega su željeli izgraditi zajedničku obitelj. Za Brigitte to nije bilo jednostavno, pa je počela zamrzavati svoje jajne stanice. Liječnici su joj davali tek tri do četiri posto šanse za začeće. Usprkos svim nedaćama, Nielsen je nakon 13 godina pokušavanja ostala trudna pomoću in vitro oplodnje.

Nije umorna kao kad je bila mlada mama

"Kad sam bila mlađa mama, često sam morala žonglirati djecom i obavezama. Sada mi je Frida na prvom mjestu. Imam strpljenja i ljubavi koju mogu dati, a uz to sam i manje umorna nego dok sam odgajala sinove", priznala je.

Dodaje i da joj je, unatoč njezinoj dobi, posljednja trudnoća bila najlakša.

"S Fridom sam mogla biti trudna još godinu dana. Kad sam napokon rodila, sve je bilo jako lako i briljantno", ističe.

Danska ljepotica rekla je da joj je majčinstvo u 50-ima ugodnije iskustvo nego u 20-ima.

"Tada sam bila vrlo neiskusna, vrlo zabrinuta i uplašena. Sada sam samo uzbuđena i zaista uživam", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.