Influencerica pokazala liniju godinu dana nakon porođaja: "Bebe ne uništavaju tijelo"

FITNESS trenerica i influencerica Emily Skye puno truda i rada ulaže u svoj izgled. Majkama redovito pokazuje da trudnoća ne mora ostaviti trag na njihovoj liniji, a to je učinila i posljednjom objavom, u kojoj je usporedila svoju liniju tri mjeseca nakon porođaja i godinu dana kasnije.

"Mnogi od vas kažu da ne mogu, ali ja kažem da mogu i hoću. Kažu da je tijelo nakon porođaja uništeno, ali ja kažem da nije, već da je samo drugačije. Prije nego što sam rodila, ljudi su mi znali reći da ću vidjeti kako ću izgledati kad dobijem dijete, a ja sam govorila da ne mogu dočekati", napisala je Skye.

Dosljedno je slijedila svoju fitness rutinu i pazila na prehranu pa je napredak vidljiv.

"Bebe ne uništavaju vaše tijelo - ono će možda biti drugačije, ali i dalje nevjerojatno, predivno i snažno", poručila je. 

Ona se nije žurila vratiti u formu pa joj je trebalo godinu dana i puno truda, ali sada se osjeća bolje nego ikad, zaključuje. 

Skye je majka dvoje djece, a kao tinejdžerica se borila s depresijom i poremećajem prehrane. 

"Nije mi se sviđalo kako izgledam i mrzila sam svoje tijelo. Imam kćer i ne želim da ikad iskusi te osjećaje. Bolje sam i prihvaćam sebe. To ne znači da, gledajući se u ogledalu, ne uočavam celulit, ali onda se samo podsjetim na sve što sam prošla", izjavila je jednom prilikom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.