Iza ovih preslatkih anđeoskih jastuka za bebe stoji domaća obiteljska priča

Foto: Angel Wings

JESTE li ih vidjeli ikada? Te anđeoske jastuke za bebe koji kao najslađi čuvari čuvaju nejaka tijela malih beba, i griju ih ne puštajući hladnoći da ih takne. I još su k tome domaće, hrvatske proizvodnje! 

Zovu se Angel Wings, a proizvodi ih bračni par Zotman, Anđela i Bruno, koji su na ideju došli po rođenju svoga sina prije nešto više od godinu dana. 

I priča se od tad zakotrljala. 

"Htjeli smo napraviti nešto posebno za njega, nešto što još nitko nije napravio na ovim prostorima i došli na ideju dječjeg jastuka s anđeoskim krilima. Jer su anđeli najveći čuvari djece, a jastuk kada se zatvori dijete je na sigurnom. Ideja je bila tu trebao nam je samo netko tko će ideju pretvoriti u stvarnost i za to je uskočila moja majka koja ga je na kraju sašila ručno.", ispričao nam je Bruno Zotman, oduševljen što se o njihovom anđeoskim jastucima sve više priča. 

"Svi smo bili oduševljeni izgledom jastuka kao i njegovom praktičnošću. Nakon što smo malo istražili tržište, obavili razgovore s potencijalnim klijentima i nagovorili mamu da krenemo u posao odlučili smo se na obiteljsku custom made proizvodnju u kojoj svaki naš maleni anđeo ima ručno rađeni jastuk baš za njega. što se tiše boja Angel Wingsa odlučili smo da se nećemo ograničavati bojama pa smo se tako igrali toplim, hladnim i pastelnim varijantama s mogućnošću i da klijent sam izabere boju koju želi.", naglasila je i mama Anđela pojasnivši da im je interesu da ovaj poklon za dijete bude jednako praktičan kao što je i originalan i personaliziran baš onako kako roditelji žele.  

Za izradu jednog jastuka, kako su rekli, potrebno je oko 8 sati rada, a red ih različitih materijala. "Za zimske modele koristimo antialergijske dekice visoke kvalitete koje zadržavaju toplinu i griju naše anđele dok za ljetne modele kombiniramo pamuk koji daje prozračnost i svile koja se prilagođava temperaturama i sprječava znojenje. S obzirom da je svaki komad jastuka rađen ručno i da smo ga mi prvi koristili kao roditelji možemo sa sigurnošću reći da izrađujemo jako kvalitetan proizvod.", naglasili su te se pohvalili kako i sve brojniji klijenti hvale njihov proizvod te su njihovih Angel Wings jastuci već otputovali i van granica Lijepe naše pa su i bebe u Belgiji, Engleskoj, Španjolskoj, Srbiji, Sloveniji i Bosni i Hercegovini sigurne u krilima anđela. 

Web stranica im je trenutno u izradi, ali se promoviraju putem Instagrama i Facebooka, a cijena jastuka, koga zanima, je 600 kuna.

   


 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.