Jennifer Garner progovorila o promjena koje je njezino tijelo prošlo zbog trudnoća

JENNIFER Garner s bivšim suprugom Benom Affleckom ima devetogodišnjeg sina Samuela Garnera te kćeri Violet Anne (15) i Seraphinu Rose Elizabeth (12).

Gostujući u podcastu Happy Mum, Happy Baby, ova poznata 48-godišnjakinja je progovorila o promjenama kroz koje je njezino tijelo prošlo tijekom i nakon tri trudnoće. Voditeljici Giovanni Fletcher je rekla kako su neka ženska tijela u stanju vratiti se na staro nakon što rode djecu, ali da ona jednostavno "nije jedna od njih."

"Postoje neke nevjerojatne žene čija se tijela, bez obzira na to koliko imaju beba, vrate natrag do onih tankih bokova i ravnog trbuha", objasnila je: "To je nevjerojatno. Poznajem toliko djevojaka koje imaju takvu tjelesnu građu i presretna sam zbog njih. No, nisam jedna od njih."

Kako tvrdi, može jako puno vježbati i truditi se, ali će i dalje zauvijek "izgledati kao žena koja je rodila tri bebe".

Međutim, priznaje kako se i danas, upravo zbog tragova koje su trudnoće ostavile na njezino tijelo, često susreće sa špekulacijama o navodnoj novoj trudnoći, piše People. Na kraju, zaključila je kako je iznimno zahvalna zbog svega što je njezino tijelo napravilo za nju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.