Kako tužno: Posljednji trenuci života uhvaćeni za sjećanje

Screenshoot: 13abc.com 

"OVO je uspomena, bolna, ali nam je silno drago što je imamo.", rekli su o ovoj predivnoj fotografiji malenih blizanaca roditelji Lyndsay and Matthew Brentlinger koji su nakon dugo godina pokušavanja krajem prosinca konačno postali roditelji. I to dupli. U idealnom "paketu" blizanaca različitog spola. Ali njihova sreća ni u trudnoći ni nakon poroda nije bila kakva bi trebala biti jer je još u trudnoći otkriven niz abnormalnosti na srcu malenog Williama. Liječnici mu nisu davali lijepe prognoze, čak su roditelje odmah upozorili kako su velike šanse da se maleni rodi kao mrtvorođenče. 

Ali - maleni borac sve ih je iznenadio i zajedno sa sekom došao kući gdje je poživio 11 dana. "To je bilo 11 najsretnijih dana u našem životu. Njih dvoje tako slatki zajedno, uspomena koje se seka neće sjećati, ali ćemo mi zauvijek u srcu nositi uspomenu na njega, na njegovo lice i njegove širom otvorene oči." 

Kako su mnogi njihovih prijatelji znali za sudbinu koja čeka malenog, jer čak i nakon poroda abnormalnosti na njegovom srcu su ostale kao prijetnja kojoj medicina nije mogla doskočiti, te su na neki način pokušali utješiti roditelje. Jedan je prijatelj kontaktirao profesionalnu fotografkinju Lindsey Brown koja je bila jako zauzeta svojim angažmanom u Bijeloj kući, ali - nakon što je čula molbu, zgusnula je svoj raspored kako bi došla i kamerom ovjekovječila te divne trenutke u kojima su još uvijek uživali zajedno. 

Rezultat su predivne uspomene ne samo na malenog Williama već i na njih dvoje zajedno - Williama i Reagan - brata i sestru, blizance koji su trebali život provesti zajedno, ali im to sudbina nažalost nije dozvolila. 

"Jako sam plakala kada sam ugledala fotografije. Plačem i danas, ali mi je jako drago što ih imamo. To je uspomena koju ćemo moći gledati svaki dan. Uspomena koje će nas svaki dan podsjećati na tih toliko sretnih 11 dana života s njim". 

O tužnoj obitelj napravljen je tv prilog na kanalu 13abc.com u kojem su razgovarali s roditeljima, ali i fotografkinjom koja je, pomiješanih osjećaja, istaknula da joj je jako drago što je uspjela snimiti barem ove predivne fotografije koje su nastale na 4. dan njihovog života. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.