Kim ispričala zašto na zabavu darivanja djeteta nisu pozvali surogat majku

Foto: Instagram 

IAKO nije uobičajeno da surogat majke sudjeluju u životu onih kojima će roditi dijete, Kim ima malo drugačiji stav. Ipak, surogat majku nije zvala na zabavu, čak ni kad je sama surogat majka doznala čiji plod nosi. To nije bilo tako od početka... 

Da bi u potpunosti izbjegli potencijalno "curenje informacija u javnost" te zaštitili ženu koja je odlučila roditi njihovu bebu, Kim Kardashian i Kanye West u početku nisu dozvolili da odabrana surogat majka uopće zna čiji plod nosi. 

"No, nakon nekog smo vremena ipak odlučili da ćemo joj reći", priznala je Kim nedavno, zato što ona nije mogla izdržati da tu ženu ne upozna malo bolje. 

"Mi smo mogli odabrati da sakrijemo naš identitet, ali smo odlučili biti iskreni i sad sam toliko ponosna što smo uspjeli ostvariti tako divan odnos sa ženom koja će nam roditi dijete", izjavila je Kim te objasnila zašto tu ženu ipak nisu pozvali na veličanstvenu zabavu koju su organizirali za darivanje djeteta.   

"Problem je što naša djeca još uvijek ne mogu shvatiti cijeli koncept surogat majke i svega što se trenutno događa, pa je zato nismo ni zvali. To je bio jedini razlog iako sam silno željela da i ona bude s nama u tim trenucima", pojasnila je u jednoj od epizoda njihovog reality showa u kojem je Kim u nekoliko navrata pokušavala objasniti kako je biti u njenoj koži. 

"Morate znati da uopće nije jednostavno to saznanje da vam netko drugi nosi bebu, a vi ne možete utjecati na ništa. Ništa nije u vašoj kontroli. Zato smo je i željeli bolje upoznati", naglasila je Kim, a iako se identitet surogat majke ne zna, mediji špekuliraju da se radi o ženi afričko-američkog porijekla, koja već jest majka i koja još nije ušla u tridesete. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.