Kim Kardashian podijelila najslađu fotku iz igre s North koju će svaka mama razumjeti

Foto: Instagram 

TEŠKI dani su iza njih pa je Kim Kardashian sad puno bezbrižnija.

Kim Kardashian trenutno provodi jako puno vremena sa svojom djecom. Otkako se maleni Saint vratio iz bolnice gdje je zbog jake upale pluća proveo nekoliko dana, obitelj je sad malo bezbrižnija, a dok čekaju bebu broj 3 ne propuštaju uživati jedni u drugima. 

Podsjetimo, još malo i u njihovu će obitelj stići beba koju će roditi surogat majka, a do tada će obitelj još malo uživati u dvoje razigrane djece. 

Tako se mama Kim s klincima igrala skrivača, a kad je uočila tajno mjesto za skrivanje kćeri North nije propustila o tome obavijestiti i svoje fanove na Instagramu. Fotografija je vrlo brzo skupila više od 1,8 milijuna lajkova, a dodatan osmjeh na lice svima koji su je vidjeli pružila je opaska koja stoji uz fotku: "North is the hide & seek champ!"

Doista, North se odlično sjetila gdje će se sakriti. no nije razmišljala da bi trebala pospremiti i svoju kosu, da je ne oda.  

S fotografijom su se odmah poistovjetili brojni fanovi i mame kojima je jasno da se četverogodišnjakinja sjetila zaista dobrog mjesta za skrivanje, no nije ih začudilo što skrivanje nije odradila špijunski, kako spada. "I mog sina često odaju njegove lokne", dodala je jedna mama dok je druga uspjela primijetiti još nešto: "Mislim da North trenutno nije ona koja se najbolje skriva u njihovoj obitelj. Mislim da je u stvari Kylie, sa svojom trudnoćom, trenutno najbolja šampionka u skrivanju u cijeloj njihovoj obitelj."

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Kim Kardashian, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Kim Kardashian. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.